sinterklaas.jpg

Sinterklaas 2020

Sinterklaas en hoofd Piet maken zich, ondanks dat Sinterklaas telefonisch contact heeft gehad met gastheer 'meneer Dennis' van het Sinterklaas festijn, zich grote zorgen of ze door het Corona-virus wel terecht kunnen in het mooie stadje Huissen.


Sinterklaas begint er zelfs over te dromen en ondanks de geruststellende woorden van meneer Dennis blijft het maar door zijn hoofd malen.

 

Hoofd Piet zet alles op alles om de zorgen weg te nemen bij Sinterklaas, tenslotte moet het grote Sinterklaas festijn gewoon doorgaan..... maar hoe?

Bekijk de video!

Kijk snel mee naar de voorbereidingen in het werk-kasteel van Sinterklaas en zijn Pieten.  
Lukt het meneer Dennis om alles op tijd klaar te krijgen in zijn stadje Huissen? Lukt het hoofdpiet om de brievenbus met alle verlanglijstjes op tijd te krijgen?


Kijk zondag 29 november om 16:30 uur naar de live uitzending en beleef het Sinterklaas festijn in Huissen, maar dan net iets anders dan normaal.

Sinterklaas is inmiddels goed aangekomen. Eenmaal in zijn werkkamer heeft hij de volgende video opgenomen! 

Vergeet je filmpje niet te mailen naar sinterklaas@inhuissen.nl

Voor ouder & verzorger

De intocht van Sinterklaas kan helaas dit jaar niet doorgaan zoals u gewend bent van ons. De ondernemersvereniging en Sinterklaas organisatie hebben daarom een programma samengesteld. Maakt u zich geen zorgen natuurlijk komt Sinterklaas in Huissen. 

 

De Sinterklaas organisatie heeft een film gemaakt waar alles in is uitgelegd. 

De reguliere intocht zal helaas niet doorgaan door de gestelde maatregelen. 
Dit jaar heerlijk thuis, met pepernoten en chocolademelk, voor de laptop of tv kijken naar de “intocht in Huissen”. Naast de film zal er op 29 november om 16.30 uur een live uitzending uitgezonden worden op diverse kanalen . Door op de link te klikken maakt u verbinding. De uitzending zal ongeveer 1 uur duren met een terugblik van de afgelopen weken, binnenkomst Sinterklaas en zijn pieten, zang en dans.


Kinderen kunnen tot 25 november een filmpje insturen met vragen aan Sinterklaas. sinterklaas@inhuissen.nl (bestanden kunnen worden gebruikt tijdens de live uitzending). We gaan ons best doen dat alle vragen beantwoord worden in de uitzending.

Tot de 29ste 16:30 uur!