top of page

/ informatie

Parkeren in Huissen

Weet je dat er in het centrum van Huissen nog altijd vrij kan worden geparkeerd. Met een parkeerkaart kun je binnen de blauwe zones maximaal 2 uur staan. Deze zones zijn herkenbaar aan de blauwe lijnen om de parkeervakken. Bij aankomst leg je de parkeerschijf goed zichtbaar achter de voorruit van je auto. De schijf stel je in op de aankomsttijd. De blauwe zone geldt van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 en op vrijdag tot 20:00 uur. Op zondagen, inclusief de koopzondagen, zijn alle parkeerplaatsen gratis.

Lang parkeren 

Lang parkeren kan aan de rand van het centrum. Er is gelegenheid voor lang parkeren aan de Arnhemse Poort, Achter de Gracht, de Kloosterlaan en de Molenwei. In de rest van het centrum kun je met een parkeerschijf maximaal 2 uur parkeren.

 

Camper parkeren 

Huissen heeft een camperplaats. Campers mogen parkeren op parkeerplaats Molenwei, op het ‘lang parkeren’ gedeelte. Deze parkeerplaats is gratis, maar heeft geen voorzieningen.

Oplaadpunten elektrische auto

Het centrum van Huissen kent twee locaties waar de elektrische auto kan worden opgeladen. Aan het Raadhuisplein en Molenweide.

bottom of page