Lid worden van de OVH Heerlijk Huissen

Ondernemers zijn een belangrijke factor in het centrum van Huissen. Zij zorgen voor een bruisende sfeer, een divers aanbod en leuke activiteiten. Om dit gezamenlijk aan te pakken is er de OndernemersVereniging Huissen - OVH Heerlijk Huissen - bestaande uit een bestuur, centrummanager en een groep enthousiaste ondernemers, verdeeld in diverse werkgroepen. Zij houden zich bezig met een aantal belangrijke thema’s, met als doel het economisch functioneren van het centrum te versterken.


Iedereen die in Huissen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. OVH wil er samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgdragen dat iedereen zegt; ‘Het is Heerlijk (in) Huissen’.

 

Heeft u een onderneming in het centrum van Huissen en bent u nog geen lid van de Ondernemersvereniging Huissen (OVH)? Stuur dan een mail naar info@inhuissen.nl met daarin uw gegevens. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Hopelijk kunnen we u daarna verwelkomen als nieuw lid van onze actieve en enthousiaste ondernemersvereniging.

 

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap op de OVH?

Lid zijn van de OVH heeft alleen maar voordelen. Om een indruk te geven, zetten we er een aantal op een rijtje;

  • Gezamenlijk plannen van koopzondagen;

  • Organiseren van activiteiten tijdens themaweekenden;

  • Verzorgen van een uniforme aankleding van het centrum van Huissen (bloembakken, vlaggen, sfeerverlichting etc.);

  • Participeren in evenementen van andere verenigingen, dit om de belangen van de ondernemers in het centrum te waarborgen. Denk hierbij aan afsluitingen van wegen of delen van het centrum;

  • Contact met de gemeente over beleidskwesties en problematiek.