top of page
Kerstmarkt 14 december 2019

15e editie

Kerstmarkt zaterdag 10 december 2022

De speciale kerstmarkt loopt door het gehele centrum van Huissen met meer dan 70 kramen die worden geplaatst in de Langekerkstraat, Vierakkerstraat en Langestraat en op de Markt. 
De kerstmarkt duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Vanaf 14.00 uur is het mogelijk om de kramen te bezetten en in te richten. Kraamhouders dienen minimaal een half uur voor aanvang de kraam op orde te hebben. De aangeboden koopwaar dient afgestemd te zijn op de winter/kerstsfeer. We vragen U dan ook dringend hier rekening mee te houden. 

Locatie

Locatie

locatie Huissen bij Kaarslicht

De gehele route is ook verlicht door duizenden kaarsen. De reguliere straatverlichting wordt daarvoor speciaal gedoofd zodat er een feeërieke kerstsfeer ontstaat. 

Kraam huren

Kraamverhuur

Tarief 2022 (onder voorbehoud!!!)

  • particulieren (lengte: 4 mtr) € 35-,

  • commercieel - prijzen en verhuur via externe partij www.Eeri.nl

Dit tarief is nog onder voorbehoudt. Zonder opgaaf van reden kan dit voor 2022 gewijzigd worden. 
Het is een kerstmarkt. Past u uw koopwaar daar alstublieft op aan.

Als er op de kraam alcohol geschonken wordt moet de huurder in het bezit zijn van de benodigde vergunningen. Deze dienen voorafgaand aan de organisatie overlegd te worden. Controle hierop vindt plaats door de BOA van de gemeente Lingewaard.

De volledige betaling (particuliere kraam) dient vóór 1 december a.s. op de rekening van de Ondernemersvereniging (NL06RABO0124035787 OVV kerstmarkt) zijn bijgeschreven. Bij aanmeldingen ná 1 december kan niet gegarandeerd worden dat er plaats is.
Als de betaling ontvangen is ontvangt u een bevestiging. Op dat moment is de inschrijving pas definitief.

Bekijk het reglement

muzikaten

U zingt in een koor en/of als muziekgezelschap en heeft een repertoire met kerstmuziek. Meld u dan aan voor een plaats op een van de podia.

Wilt u zeker zijn van een plaats op de kerstmarkt als koor en/of als muziekgezelschap mee doen? Schrijf u nu alvast in!

Contact
bottom of page