top of page

/ eten & drinken

Hier & Nu Comfortfood

Hier & Nu Comfortfood verzorgt,in samenwerking met ’t Wijnhuys, wijn- en spijsdiners in het Hier & Nu Kooklokaal. Dit is de perfecte gelegenheid voor een uitje met familie, vrienden of collega’s. Gezellig samen, op een ongedwongen manier iets leren over en vooral lekker proeven van mooie gerechten met bijpassende wijnen. In het Kooklokaalkun je ook kookworkshops volgen waarbij je wordt ontvangen met een aperitief ‘in stijl’ en vervolgens zelf aan de slag gaat met het maken van een 3-gangenmenu volgens het gekozen thema.
Ook voor catering op maat en smaak of een kok aan huis in Arnhem en omgeving ben je bij Hier & Nu Comfortfood aan het juiste adres. Op zoek naar een smakelijke lunch voor tijdens een vergadering of een feestelijk buffet? Neem contact op dan vertelt Maartje u wat Hier & Nu Comfortfood kan bieden.
Proef de Passie voor Puur, dat is waar het bij Hier & Nu Comfortfood om draait. Er wordt gewerkt met verse en veelal biologische / lokale producten uit het seizoen om die vervolgens te verwerken tot smakelijke gerechten die net even anders zijn dan anders.

CONTACT

Markt 12
6851 AG Huissen

026 325 70 65

06 18 39 65 25

info@hierennucomfortfood.nl

www.hierennucomfortfood.nl

Facebook/hierennu

OPENINGSTIJDEN

op afspraak

bottom of page