Huissen bij Kaarslicht

 

2020 geen Huissen bij Kaarslicht

Gezien de huidige situatie en de geldende richtlijnen met betrekking tot het Corona-virus heeft het bestuur van de Ondernemersvereniging Huissen, de organisator, besloten om de editie van 2020 niet door te laten gaan. 

Om het evenement te organiseren doen we elk jaar een beroep op een grote groep vrijwilligers die altijd met veel inzet en plezier het evenement maken tot wat het is. Dit jaar is het door de huidige regelgeving en de risico’s niet mogelijk om een evenement te organiseren waarbij iedereen aan de geldende richtlijnen kan voldoen. Koren mogen niet zingen op de manier zoals we gewend zijn. De kramen kunnen niet opgesteld zoals we gewend zijn. Daarbij komt nog dat we als organisatie volledig verantwoordelijk zijn voor de handhaving van de regels maar ook voor de gevolgen als er na afloop blijkt toch besmettingen te hebben plaatsgehad. 

Alles overziend zijn we tot de conclusie moeten komen dat het organiseren dit jaar niet mogelijk is. We bekijken nog of er mogelijkheden zijn om iets van de sfeer toch te creëren maar op dit moment is dat nog niet duidelijk. 

We hopen u op zaterdag 11 december 2021 te mogen verwelkomen op Huissen bij kaarslicht 2021. 

 

Het bestuur van de Ondernemersvereniging Huissen